Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja web sajta dentalvortex.rs predstavljaju pravni sporazum između Vas kao posetioca sajta i stomatološke ordinacije Dental Vortex. Pristupom, pretraživanjem i/ili upotrebom ovog web sajta potvrđujete da ste pročitali i razumeli ove uslove i da ste sa njima saglasni te se obavezujete da postupate u skladu sa svim važećim zakonima i propisima.


Korišćenje Web sajta


Stomatološka ordinacija Dental Vortex vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog Web sajta, pod uslovom da zadržite sva obaveštenja o autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima koja su sadržana u originalnim materijalima. Materijale na ovom Web sajtu ne smete menjati na bilo koji način, koristiti ih na bilo kojoj drugoj Web lokaciji ili računarskoj mreži u bilo kakve svrhe. Materijali na ovom Web sajtu su zaštićeni autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.

Web stranice i prateća dokumentacija se mogu koristiti isključivo u informativne svrhe i ne mogu se koristiti za komercijalne potrebe.

Slike se mogu koristiti za redakcijske potrebe bez nadoknade pod uslovom da se navede izvor korišćenja.

 

Politika linkovanja


Biće nam drago da postavite link ka našoj Web stranici. Međutim, zadržavamo pravo da povučemo dozvolu da se povežete sa našim Web sajtom u bilo kom trenutku. Dozvole se daju pod uslovom da se poštuju sledeća pravila:

  • Link ne mora nužno da vodi na početnu stranicu našeg sajta
  • Pre ili u roku od 48 časova potrebno je da nas obavestite da ste postavli link ka nekoj od stranica našeg sajta
  • Linkovi koji vode ka našem sajta sa neprimerenih sadržaja nećemo odobriti a u tim slučajevima ćemo pokrenuti pravni postupak protiv osobe ili preduzeća koje je postavilo link

 

Upotreba logotipa Instituta


Upotreba logotipa Dental Vortex nije dozvoljena bez izričite saglasnosti. Zahtev za korišćenje logotipa Instituta možete poslati na adresu info@dentalvortex.rs sa tačno naznačenom svrhom i mestom korišćenja.


Odricanje odgovornosti


Stomatološka ordinacija Dental Vortex čini sve napore da sadržaj ovog Web sajta bude ažuran, tačan i kompletan. Međutim,kako ne možemo u potpunosti isključiti mogućnost pojave grešaka odričemo se odgovornosti za tačnost i kompletnost materijala predstavljenog na ovom sajtu i nećemo snositi odgovornost za gubitak ili štetu prema trećim licima nastalu upotrebom sadržaja preuzetih sa ovog Web sajta.