Letnja akcija - popust na tri stomatološke usluge

Dental Vortex stomatološka ordinacija tokom leta nudi i popuste na tri stomatološke usluge. Popust od 20% važi za usluge: folije za ispravljanje zuba, lecenje ganrene zuba i lečenje paradentopatije laserom


 

Zdravlje vaših zuba i usta jedan je od važnijih preduslova za dobro zdravlje generalno. Pored toga, važno je da vodite računa o njima jer ih svakodnevno koristitite za neke od najvažnijih dnevnih aktivnosti, kada jedete, razgovarate i naravno kada se osmehujete. Dobro oralno zdravlje može imati toliko sjajnih koristi koje menjaju život. Od većeg samopouzdanja, do bolje sreće u karijeri i međuljudskim odnosima, zdrav i lep osmeh može itekako unaprediti i poboljšati vaš vizuelni izgled, uticati na pozitivnost vašeg uma, ali i doprineti zdravlju, ne samo vaših usta, već i vašeg organizma i tela celokupno. Zbog svega ovoga od izuzetnog je značaja neprekidno poklanjati pažnju zubima, a pre svega svakodnevno voditi računa o oralnoj higijeni. Takođe, neophodno je da imate naviku i obavezu da redovno posećujete svog izabranog stomatologa. Preventivni pregledi i blagovremeno delovanje važni su kako ne biste doveli sebe i svoje zube u loše stanje i izlagali se mukotrpnom i dugotrajnom lečenju.


Dental Vortex, pored toga što u svojoj ponudi ima niz različitih stomatoloških usluga, kao i tim vrhunskih stručnjaka koji se vodi misijom da vam podari osmeh kakav zaslužujete, tokom leta nudi i popuste na tri stomatološke usluge. Popust od 20% važi za usluge: folije za ispravljanje zuba, lecenje ganrene zuba i lečenje paradentopatije laserom. Ukoliko imate neki od navedenih problema sada je pravo vreme da učinite dobru stvar za sebe i svoje zdravlje, a uz to i uštedite.

 

Šta su folije za ispravljanje zuba?

 

 

Fiksne proteze za ispravljanje zuba koje se nose godinama i vizuelno su upadljive mnoge ljude odvrate od korišćenja, pogotovo ako nemaju previše izraženo krive zube ili im smeta osećaj nelagosnosti koje može stvoriti fiksni aparat. Upravo za sve takve ljude su tu folije za ispravljanje zuba koje predstavljaju najnoviju tehnologiju u stomatologiji i koriste se za brzo, lako i efikasno ispravljanje zuba. Ove folije su najpre namenjene ljudima koji imaju problem sa prednjim, frontalnim zubima (od trojke do trojke) i koriste se za korigovanje manjih nepravilnosti u rasporedu zuba, ali i za nepravilan nagib zuba, rotaciju zuba i slično.


Folije su tanke, napravljene od providnog medicinskog poliuretana, lagane su, udobne, ne žuljaju i možete ih uvek nositi, s obzirom na to da su gotovo neprimetne i potpuno providne. Lako se skidaju i održavaju, a pritom ne zahtevaju stalne posete stomatologu, dovoljno je jednom u dve nedelje kako bi se zamenile folije. Kada su u pitanju proteze za ispravljanje zuba, cene igraju takođe važnu ulogu, a ono što je još jedna od prednosti folija je to što je cena individualna i zavisi od toga koliko folija vam je potrebno. Ovaj sistem za ispravljanje zuba jedan je od najpopularnijih i najtraženijih, kako u svetu, tako i kod nas, a posebno ako se uzme u obzir činjenica je potpuno bezbolno i estetski prihvatljivo.

 

Cena folije za ispravljanje zuba u promotivnom periodu je 20% niža, te je sad možete dobiti za 9.500 dinara.

 

Lečenje paradentopatije laserom

 

 

Paradentoza je jedno od najčešćih stomatoloških oboljenja od kog boluju kako stariji pacijenti, tako i mlađi. Predstavlja oboljenje parodoncijuma, odnosno potpornog aparata zuba. Od stadijuma razvoja samog oboljenja zavisi i ozbiljnost posledica koje sa sobom nosi. U poodmaklom stadijumu, paradentoza može prouzrokovati i gubitak zuba.

 

Kako biste na vreme rešili problem paradentopatije i kada je to moguće zaustavili ili usporili proces razvoja ovog oboljenja, redovni pregledi i posete stomatologu su neophodne.

 

Laserska terapija predstavlja veoma efikasan način lečenja paradentopatije. Iz tog razloga, u ordinaciji Dental Vortex koristimo upravo dentalni laser u lečenju paradentoze. Antibakterijsko i antiinflamatorno dejstvo laserske svetlosti potpomaže u kvalitetnijem i sigurnijem čišćenju zubnih džepova. Uz to, omogućava pacijentu bezbolno i efikasno rešenje problema desni. 

 

Cena za lasersko lečenje paradentopatije po vilici sada je čak 40% niža i iznosi 12.000 dinara. Ova usluga uključuje i uklanjanje kamenca, poliranje zuba, obradu parodontalnih džepova i laser terapiju.

 

Lecenje gangrene zuba


 

Gangrena zuba predstavlja bolest korena zuba i odumiranje pulpe tj. vezivno-tkivne supstance koja je srž zuba i ispunjava njegovu šupljinu. Gangrena zuba je izuzetno neprijatno oboljenje, ali je razvoj bolesti poprilično dug proces i zbog toga se redovnim kontrolnim pregledima kod stomatologa može sprečiti i zaustaviti dalje napredovanje bolesti. Jedan od glavnih uzročnika za nastanak gangrene jeste loša oralna higijena i karijes. Najčešći simptomi, koji se javljaju kod već uznapredovale bolesti, jesu neprijatan zadah, bol i otok desni, oštar bol prilikom žvakanja, promena boje zuba... Zato je veoma važno hitno se obratiti stomatologu i započeti sa lečenjem.


Lecenje gangrene zuba najčešće je dug proces koji zahteva da se najpre zaleči infekcija koja je dovela do nastanka oboljenja. Ukoliko to nije moguće, jedino preostalo rešenje je vađenje zuba. Za lecenje gangrene zuba takođe se koriste dentalni laseri, koji imaju mogućnost lakšeg prodora u sve kanale zuba, pa čak i onih teže dostupnih. Pored toga, laserski zraci imaju i antiinflamatorno i antibakterijsko dejstvo što onemogućava ponovni nastanak infekcije.

 

Lečenje gangrene zuba sada možete obaviti u našoj ordinaciji uz 30% popusta, za 1000 dinara po seansi.


Stomatološke ordinacija Dental Vortex poseduje najsavremeniju opremu i primenjuje najsavremenije metode lečenja zuba. Bilo da imate problem sa nepravilnim zubima, ili je vaš problem paradentopatija ili gangrena zuba, naša ordinacija će se pobrinuti da na najlakši i najbezbolniji način odstranite poteškoće.

 

 

 

Zakažite besplatan konsultativni pregled u našoj ordinaciji i iskoristite promotivni period i popust od 20% na stomatološke usluge: folije za ispravljanje zuba, lecenje ganrene zuba i lečenje paradentopatije laserom, do kraja leta. 

Komentari(2)
Napiši komentar
Aleksandra Mitrovic
30.01.2020 23:15
Poštovani,
Zanima me cena folije za ispravljanje zuba,za ove vilice.
Srdačan pozdrav,
Aleksandra Mitrović Odgovori
Dental Vortex
31.01.2020 07:14
Postovana Aleksandra,
Ukupna cena terapije folijama zavisi od broja folija potrebnih za ispravljanje zuba tj od vašeg položaja zuba.Možete nam poslati slike osmeha ukoliko niste iz Beograda ili najbolje zakazati besplatan pregled za više informacija.
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesite kod:

Povezane teme


FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE

Savršeno rešenje providne folije za ispravljanje zuba ...

HIRURŠKO VAĐENJE ZUBA

Hirurško vađenje umnjaka, vađenje korena zuba, apikotomija ...

KERAMIČKE FASETE

Promena oblika i boje zuba, prekrivanje oštećenja zuba, produžavanje kratkih zuba...