Najbolje stomatološke usluge u Beogradu

Kada je u pitanju stomatologija, Beograd je mesto gde ćete definitivno naći mnogobrojne stomatološke ordinacije sa različitom ponudom usluga. Međutim, ne mogu se sve stomatološke ordinacije pohvaliti brojkom od preko 2000 zadovoljnih klijenata i kreiranjem preko 1200 novih osmeha! Takođe, samo najbolji stomatolog u Beogradu može zauvek da odagna strah od zubara koji je prisutan kod većine ljudi, a verovatno ćete se začuditi činjenicom da kada radi najbolji zubar u Beogradu moguće je čak i zaspati u stomatološkoj stolici!


Ovo je priča o nama, jer Dental Vortex je upravo takva stomatoloska ordinacija - Beograd je naše sedište, što svakako ne treba da brine ljude iz unutrašnjosti zemlje ili inostranstva, jer u našoj ponudi je i dentalni turizam! Predstavljamo vam naše stomatološke usluge i pozivamo sve da zakažu besplatan pregled koji će izvršiti najbolji stomatolog u Beogradu – uverićete se u to brzo i sami!


Kad smo birali mesto gde će biti naša stomatoloska ordinacija, Beograd i ušuškano mesto u blizini Šumica koji je deo opštine Voždovac nam se učinio idealnim, jer je izvan gradske gužve, lako ćete do nas pronaći isključenje sa auto-puta, a lokacija je opet dobro povezana sa centrom grada, te ćete vrlo brzo stići gde god želite. Ako niste iz Beograda i opredelite se za dentalni turizam, rado ćemo vam izaći u susret i obezbediti najkvalitetnije usluge u svakom smislu.


Što se tiče turizma u Srbiji, pa i kada je u pitanju stomatologija, Beograd zaista nudi pregršt mogućnosti, različite kvalitetne usluge i pristupačne cene u poređenju sa drugim evropskim gradovima. Iako smo svesni da smo jedna u nizu stomatoloska ordinacija, Beograd nam je pružio daleko veću mogućnost za pružanje usluge dentalnog turizma, dokazivanje kvaliteta i postizanje zadovoljstva u radu koje se ogleda u tome što smo mnogima pomogli da imaju savršen osmeh i prelepe, blistave zube! Osim najkvalitetnijih stomatoloških usluga, u sklopu dentalnog turizma možemo da vam organizujemo prevoz od i do aerodroma; smeštaj po vašoj želji u hotelima, apartmanima ili hostelima; kao i upoznavanje sa duhom grada i njegovom kulturom i istorijom kroz obilaske turističkih atrakcija Beograda.


Neke od naših prednosti su:

 

  • Posedujemo izuzetno stručan i profesionalni tim koji čini najbolji zubar u Beogradu – specijalnista iz oblasti oralne higijene, najbolji stomatolog u Beogradu koji je specijalista ortopedije vilica, zatim najbolji stomatolog u Beogradu koji je specijalista oralne medicine i parodontologije, kao i najbolji zubar u Beogradu za opštu stomatologiju;
  • U koraku smo sa svetskim trendovima u stomatologiji - nudimo inovativnu tehnologiju, opremljeni smo najkvalitetnijom i najsavremenijom opremom, a u radu koristimo isključivo materijale vrhunskog kvaliteta;
  • Pružamo širok dijapazon usluga i gotovo da ne postoji problem koji ne možemo da rešimo kada su vaši zubi u pitanju, jer sarađujemo sa specijalistima iz različitih stomatoloških oblasti;
  • Brinemo o vama, imamo puno strpljenja i razumevanja za vaše strahove i trudimo se da sve intervencije učinimo što manje stresnim odnosno što prijatnijim za sve;
  • Nakon što ste postali naš pacijent, saznaćete značaj kontrolnih pregleda i dobićete edukaciju o tome kako da na pravilan način održavate dalju oralnu higijenu.

 

Dental Vortex je filozofija kreirana s ljubavlju prema zubima i u cilju obezbeđivanja željenog osmeha, a u mogućnosti smo da vam obezbedimo sledeće najbolje usluge u Beogradu:
 

 

Našu ljubav prema stomatološkim uslugama proširili smo i tretmanima kao što su anti-aging podmlađivanje kože i tretman hijaluronskim filerima, pa na jednom mestu možete dobiti i više od očekivanog za delatnost kakva je stomatologija - Beograd i Dental Vortex čekaju na vas!

 

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesite kod:


FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE

Savršeno rešenje providne folije za ispravljanje zuba ...

HIRURŠKO VAĐENJE ZUBA

Hirurško vađenje umnjaka, vađenje korena zuba, apikotomija ...

KERAMIČKE FASETE

Promena oblika i boje zuba, prekrivanje oštećenja zuba, produžavanje kratkih zuba...